Τι αυτοκίνητο θα αγόραζε το Γέτι; (video)

Τι αυτοκίνητο θα αγόραζε το Γέτι; (video)

Τι αυτοκίνητο θα αγόραζε το Γέτι; (video)

Η Nissan παρουσίασε ένα X-Trail με... ερπύστριες αντί για τροχούς, οι οποίες το μεταμορφώνουν σε απόλυτο εργαλείογια τα χιόνια και τους πάγους!

Ένα διαφορετικό X-Trail, κομμένο και ραμμένο στις συνθήκες... πολικού ψύχους, αποκάλυψε η Nissan. Παράλληλα με την έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, διεξάγεται μια αντίστοιχη στο Μόντρεαλ του Καναδά, όπου η Ιαπωνική εταιρεία επέλεξε να παρουσιάσει το συγκεκριμένο μοντέλο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η ιαπωνική μάρκα αντικατέστησε τους τροχούς με ερπύστριες, κάτι που σημαίνει πρακτικά αστείρευτες ικανότητες στις εκτός δρόμου ολισθηρές διαδρομές.

Φυσικά οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο εκεί, αφού η ανασχεδιασμένη ανάρτηση διαμορφώνει μια απόσταση από το έδαφος της τάξεως των 58,5 εκατοστών! Ετσι, μπορεί να αναρριχηθεί το ερπυστριοφόρο X-Trail σε ανηφόρες με κλίση έως 45 μοίρες, ενώ η τελική του ταχύτητα κρίνεται…συμπαθητική, καθώς φτάνει τα 100 χλμ./ώρα. To πρωτότυπο ονομάζεται Nissan Rogue Warrior Concept, με το "Rogue" να είναι η ονομασία του X-Trail στον Καναδά.

Best of internet