Force India: «Καμία συμφωνία με Aston Martin»

Νίκος Τσιώκος
Force India: «Καμία συμφωνία με Aston Martin»
Από τη Force India τονίστηκε ότι δε θα αλλάξει κάτι το 2016, αφού δεν υπάρχει συμφωνία με την Aston Martin, με την ινδική ομάδα να κρατάει ανοιχτή την πόρτα.

Αρκετές ήταν οι φορές που γράφτηκε ότι η Aston Martin θα έμπαινε στη Formula1 μέσω της αγοράς της Force India. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον για φέτος δε θα έχουμε κάποια αλλαγή στην ομάδα του Σίλβερστοουν.

Μάλιστα, ο Ότμαρ Σζαφνάουερ αποκάλυψε στο Autosport International ότι δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ότι κρατάνε την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον. «Ήταν κολακευτικό που είχαμε τις σοβαρές συζητήσεις με την Aston Martin και θα είναι μεγάλη απόφαση γι' αυτούς να μπουν στο άθλημα και να συνεργαστούν με τη Force India.

Οι συζητήσεις ακόμα συνεχίζονται, δεν μπορώ να προβλέψω κάτι για το 2016, όμως δεν ξέρεις τι επιφυλλάσσει το μέλλον. Δεν έχει κλείσει η πόρτα, όμως για το 2016 θα παραμείνουμε Force India», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Force India. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία προέκυψε από την αγορά της Spyker από τον Ινδό μεγιστάνα, Βιτζέι Μαλία, το 2007.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!