Πωλήτρια αυτοκινήτων τιμωρεί φαλλοκράτες (video)

Πωλήτρια αυτοκινήτων τιμωρεί φαλλοκράτες (video)

Πωλήτρια αυτοκινήτων τιμωρεί φαλλοκράτες (video)

Μια ξεκαρδιστική φάρσα έστησε η Mitsubishi σε… φαλλοκράτες πελάτες της στη Μαλαισία, με test drive από γυναίκα πωλήτρια, που είναι όμως οδηγός αγώνων.

Η Λεόνα Σιν είναι μια πολύ γοητευτική οδηγός αγώνων από τη Μαλαισία, η οποία και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε μια αντίστοιχη φάρσα οδήγησης η οποία αποτελούσε προωθητική ενέργεια σχολής οδήγησης. Αυτή τη φορά το αγγελικό παρουσιαστικό της και την διαβολική ικανότητά της στην οδήγηση εκμεταλλεύτηκε η Mitsubishi. Στόχος της να προσφέρει τη σπάνια εμπειρία ενός «συναρπαστικού» test drive στους υποψήφιους αγοραστές του νέου ημιφορτηγού της, που πρόσφατα λανσαρίστηκε στη χώρα μας και το γνωρίζουμε ως L200 –στη Μαλαισία ονομάζεται Triton.

Η Λεόνα ανέλαβε να εντοπίσει του πιο φαλλοκράτες από τους υποψήφιους αγοραστές, αυτούς που αμφισβητούν τη δυνατότητά της να οδηγήσει ένα τόσο μεγάλο και «σκληρό» αυτοκίνητο. Επίσης, στο δίχτυ της πιάστηκαν και όσοι από αυτούς φλέρταραν μαζί της, αντί με το αυτοκίνητο. Οι αντιδράσεις των ανυποψίαστων συνοδηγών της Σιν έχουν ένα τεράστιο εύρος, από την πλήρη έκπληξη, τα γέλια και τις ιαχές έως τον απόλυτο τρόμο. Για εμάς, ωστόσο, η απόλαυση είναι εγγυημένη. 

Sales Girl Drifts Customers in Pickup Truck - Maxmantv

Best of internet