Ένα βραβείο για το Nissan Qashqai

Ένα βραβείο για το Nissan Qashqai

Ένα βραβείο για το Nissan Qashqai

Το βρετανικό «What Car»  ανέδειξε το Nissan Qashqai ως το καλύτερο SUV στην κατηγορία του.

Το Nissan Qashqai σαρώνει τόσο στις πωλήσεις, όντας το πρώτο SUV στην ευρωπαϊκή αγορά, όσο και στα βραβεία των διαφόρων Μέσων. Έτσι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το δημοφιλές μοντέλο θριάμβευσε στην κατηγορία των μεσαίων SUV, στο πλαίσιο των βραβείων του δημοφιλούς  αυτοκινητικού μέσου ενημέρωσης  What Car, στη Βρετανία. Αυτός ο θεσμός βραβείων πραγματοποιείται για 39η χρονιά.

Στην ετήσια τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε  στο Λονδίνο, το Qashqai χαρακτηρίστηκε  ως  “Best Buy”στο εύρος τιμών μεταξύ  15.000£ και 25.000£ και φυσικά αναδείχθηκε το καλύτερο SUV της κατηγορίας του, νικώντας τα υπόλοιπα δεκαέξι υποψήφια μοντέλα.

Ως κορυφαία έκδοση του Qashqai το What Car θεωρεί αυτή με τον πετρελαιοκινητήρα  1.5dCi  των 110 ίππων, καθώς σύμφωνα με την κριτική επιτροπή του θεσμού των βραβείων, προσφέρει την καλύτερη σχέση ως προς την απόδοση και την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. Ταυτόχρονα έχει άνετη ανάρτηση, ποιοτικό  εσωτερικό και γενναιόδωρα επίπεδα εξοπλισμού.  

 Αξίζει να σημειωθεί ότι Qashqai αποτελεί για τη Nissan μια μοναδική συνταγή επιτυχίας, καθώς από το Σεπτέμβριο του 2015 κατάφερε να γίνει το μοντέλο που έσπασε το φράγμα των 500 χιλιάδων παραχθέντων αυτοκινήτων στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα, επί Βρετανικού εδάφους.  Mε δεδομένο ότι η παραγωγή της νέας γενιάς του μοντέλου άρχισε το 2014, ένα νέο Qashqai κατασκευάζεται κάθε 62  δευτερόλεπτα (ή 58 ανά ώρα), στη γραμμή παραγωγής 1, του εργοστασίου της Nissan στο  Σάντερλαντ.

Best of internet