Έρχεται το Opel GT Concept (video)

Γιώργος Βαρίνος
Έρχεται το Opel GT Concept (video)
Με ένα video στο οποίο εμφανίζεται ο διευθύνων σύμβουλος της Opel Καρλ Τόμας Νόιμαν, η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει επίσημα την παρουσίαση του GT.

Πενήντα χρόνια μετά την παρουσίαση του εκπληκτικού αισθητικά GT το 1965, το όνομα επανέρχεται στο line up της Opel με το GT Concept που θα δούμε στη διεθνή έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο. Ο διευθύνων σύμβουλος της Opel Καρλ Τόμας Νόιμαν μας προτρέπει στο σχετικό video: «δείτε την Opel με διαφορετικά μάτια» και υπόσχεται ένα συναρπαστικό κουπέ, στα πρότυπα του GT του 1965 που ονομάστηκε και Baby Corvette, καθώς αντέγραφε σχεδόν αυτούσια τη μορφή του αμερικανικού σπορ μοντέλου.

H Opel, μετά και την παρουσίαση του νέου Astra, έχει πάρει μια στροφή προς πιο δυναμικά μοντέλα, με σημαντική μείωση του βάρους τους και έμφαση στην απόλαυση της οδήγησης. Το GT Concept θα είναι εστιασμένο σε αυτές τις αρχές, καθώς στο δρόμο του θα συναντήσει το εδραιωμένο Audi TT και το υπέροχο Peugeot RCZ. Αντίθετα με το όμορφο μεν αλλά όχι και ενδιαφέρον στην οδήγηση Calibra της δεκαετίας του 90, που ήταν το τελευταίο γνήσιο κουπέ μοντέλο που παρήχθη από την Opel, το GT θα ενθουσιάζει τόσο στον αισθητικό, όσο και στον λειτουργικό τομέα, εξασφαλίζοντας δυναμικές επιδόσεις. Σύμφωνα με το σύντομο video, η Opel θα ανακοινώσει –πάντα μέσω του Νόιμαν- περισσότερα για το νέο σπορ μοντέλο της στις 21 Ιανουαρίου και σίγουρα θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα αποσπασματικές «αποκαλύψεις» μέχρι τις 3 Μαρτίου που ξεκινά η έκθεση της Γενεύης.

Image credit: Autoexpress.co.uk

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!