Εκπληκτική διαφήμιση Nissan (video)

Γιώργος Βαρίνος
Εκπληκτική διαφήμιση Nissan (video)
Είναι δυνατόν με ένα «ευχαριστώ» προς τους ανταγωνιστές σου να προβάλλεις ιδανικά το δικό σου προϊόν; Είναι και το κάνει αριστοτεχνικά η Nissan.

Το τηλεοπτικό σποτ που δημιούργησε η Nissan για το λανσάρισμα του Titan XD στις ΗΠΑ είναι μια διαφήμιση της… διαφήμισης. Μέσω αριστοτεχνικού χειρισμού συναισθημάτων, η Nissan προβάλλει ιδανικά το μεγαλείο του Titan XD, ευχαριστώντας τους… ανταγωνιστές της που της έδειξαν το δρόμο –υπονοώντας ότι τους ξεπερνά.

Περιληπτικά, το σενάριο του φιλμ των 90 δευτερολέπτων -βασιζόμενο στο όνομα του ημιφορτηγού που προέρχεται από αυτό των Τιτάνων της ελληνικής μυθολογίας- μας εξηγεί πως όλοι στη ζωή μας, ειδικά ως παιδιά και νέοι, βασιστήκαμε στους «ώμους κάποιου γίγαντα» που θεωρούσαμε πρότυπο και υπόδειγμα. Έτσι καταφέραμε να εξυψωθούμε, να βρούμε το δρόμο μας, να αποκτήσουμε τη δική μας υπόσταση και τελικά να ξεπεράσουμε όσους θαυμάζαμε.

Σε αυτό το σημείο η Nissan ευχαριστεί τους ανταγωνιστές της –Chevrolet, Ford και Dodge- που της έδειξαν το δρόμο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα αυτή να φύγει μπροστά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!