«Να κερδίσουμε με δύο βαθμούς διαφορά»

Νίκος Τσιώκος
«Να κερδίσουμε με δύο βαθμούς διαφορά»
Ο διευθύνων σύμβουλος της Daimler, Ντίτερ Τσέτσε, εξέφρασε μεν την επιθυμία του η Mercedes να κυριαρχήσει ξανά, αλλά τόνισε πως πρέπει να κερδίσει με δύο βαθμούς διαφορά για να υπάρξει ανταγωνισμός.

Μεγαλύτερο ανταγωνισμό επιθυμεί ο Ντίτερ Τσέτσε στο φετινό πρωτάθλημα της Formula1. Ο διευθύνων σύμβουλος της Daimler τόνισε στο βρετανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Express ότι πρέπει η Mercedes να επικρατήσει με δύο πόντους διαφορά από τους αντιπάλους της.

Βέβαια, πέταξε το... μπαλάκι στους ανταγωνιστές της ότι είναι δική τους δουλειά να μειώσουν τη διαφορά. «Θέλουμε να νικήσουμε. Στην καλύτερη περίπτωση με δύο βαθμούς διαφορά στον τελευταίο αγώνα. Δεν είναι δική μας δουλειά να μειώσουμε τη διαφορά, αλλά των ανταγωνιστών μας.

Ο Λιούις και ο Νίκο είναι το απολύτως τέλειο ζευγάρι λόγω των οδηγικών τους ικανοτήτων και των εκ διαμέτρου αντίθετων χαρακτήρων του. Είναι οι δύο άκρες του ιστού της σημαίας και πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας ευτυχείς με αυτό», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ότι ο Λιούις Χάμιλτον συμπεριφέρεται σαν σταρ της ροκ μουσικής στην ιδιωτική του ζωή, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν τον ενοχλεί όσο ο Βρετανός κερδίζει.

«Δε με προβληματίζει όσο νικά ο Λιούις στους αγώνες και παραμένει σύμφωνος με τις αξίες της μάρκας μας. Αν δει κάποιος τη σημασία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δώδεκα εκατομμύρια ακόλουθους, τι θα μπορούσαμε να επιθυμούσαμε εμείς περισσότερο από έναν ροκ σταρ;», πρόσθεσε.

Τέλος, ο 62χρονος Γερμανός αναφέρθηκε και στον Νίκο Ρόσμπεργκ. «Ταυτόχρονα έχουμε έναν άλλον πιλότο, που είναι γρήγορος, όμως ακολουθεί ένα εντελώς διαφορετικό στυλ ζωής με σύζυγο και παιδί».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!