Πώς κάνεις λαμπίκο ένα συνεργείο αυτοκινήτων! (videos)

Πώς κάνεις λαμπίκο ένα συνεργείο αυτοκινήτων! (videos)

Πώς κάνεις λαμπίκο ένα συνεργείο αυτοκινήτων! (videos)

Γνωστή εταιρεία ειδών καθαρισμού προσπαθεί να μας πείσει με το διαφημιστικό της βίντεο, ότι το καθάρισμα ενός συνεργείου είναι…διασκέδαση. Και σχεδόν τα καταφέρνει!

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, όμως σχεδόν όλοι οι άνδρες –αλλά και πολλές γυναίκες- μισούν τη φασίνα. Η εταιρεία ειδών καθαρισμού Cillit Bang προσπαθεί ωστόσο να περάσει το μήνυμα, ότι το καθάρισμα όχι μόνον δεν αποτελεί εφιάλτη, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη και διασκεδαστικό.

Πρωταγωνιστής του έξυπνα γυρισμένου βίντεο είναι ένας νεαρός μηχανικός αυτοκινήτων, που παίρνει εντολή από το αφεντικό του, να κάνει λαμπίκο μέσα σε μία νύχτα ένα μεγάλο συνεργείο γεμάτο γράσα και λάδια μαζί με τις τουαλέτες και τους υπόλοιπους βοηθητικούς χώρους. Ο άνδρας εφαρμόζει διάφορα ακροβατικά κόλπα και το πρωί αστράφτουν τα πάντα από καθαριότητα.

Πριν θελήσετε ωστόσο να τον μιμηθείτε, δείτε και το δεύτερο βίντεο με τα παραλειπόμενα από τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ. Εκεί θα διαπιστώσετε, ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και ότι ο επαγγελματίας χορευτής, που υποδύεται τον μηχανικό, δεν θα τα είχε καταφέρει χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας και των ανθρώπων του συνεργείου!

Cillit Bang - The Mechanic

Cillit Bang - The Mechanic - Making of

Best of internet