Κινδυνεύει με αποκλεισμό ο Πετερχανσέλ

Νίκος Τσιώκος
Κινδυνεύει με αποκλεισμό ο Πετερχανσέλ
Με ποινή στον χρόνο του ή ακόμα και με αποκλεισμό από τα αποτελέσματα κινδυνεύει ο Στεφάν Πετερχανσέλ, καθώς κατηγορείται για παράνομο ανεφοδιασμό. Διεκόπη η 9η ειδική λόγω καύσωνα!

Χαμός στο φετινό Ράλι Ντακάρ, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στις εκτάσεις της Αργεντινής και της Βολιβίας. Συγκεκριμένα, ο Στεφάν Πετερχανσέλ κατηγορείται από την ομάδα X-Raid για παράνομο ανεφοδιασμό καυσίμων.

Από την Peugeot αρνούνται ότι ισχύει κάτι τέτοιο, όμως η γερμανική ομάδα τονίζει ότι το συγκεκριμένο σημείο που ο Πετερχανσέλ σταμάτησε για καύσιμα προσφέρεται για τον ίδιο λόγο, αλλά μόνο για τα quads και τις μοτοσικλέτες.

Έτσι, κινδυνεύει με ποινή στον χρόνο του ή ακόμα και με αποκλεισμό από τα αποτελέσματα, τη στιγμή που είναι δεύτερος στη γενική κατάταξη πίσω από τον Κάρλος Σάινθ. Από εκεί και πέρα, ο καιρός στη Λατινική Αμερική κάνει τα... κόλπα του.

Η πρώτη ειδική διαδρομή ακυρώθηκε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, ενώ τώρα ο καύσωνας στάθηκε αιτία για τη διακοπή της ένατης. Οι λόγοι ήταν καθαρά προληπτικοί, με δεδομένο ότι πέρυσι υπήρξε ο θάνατος του Πολωνού αναβάτη Μίχαλ Χέρνικ, ο οποίος προήλθε από αφυδάτωση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!