Φρένο στο όνειρο του Λεμπ

Φρένο στο όνειρο του Λεμπ

Αμφίβολο αν θα συνεχίσει ο Λεμπ στο Ράλι Ντακάρ μετά το ατύχημα που είχε, όταν ανατράπηκε το αυτοκίνητό του και έχασε πολύ χρόνο.

Φρένο στο όνειρο του Λεμπ

Εξανεμίζονται οι ελπίδες του Σεμπάστιαν Λεμπ, να νικήσει στο Ράλι Ντακάρ. Όπως επιβεβαίωσε και η ομάδα της Peugeot, το αυτοκίνητο του εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή του WRC ανατράπηκε περίπου 30 χιλιόμετρα πριν την ολοκλήρωση της μήκους 393 χιλιομέτρων όγδοης Ειδικής Διαδρομής από τη Σάλτα στο Μπέλεν της Αργεντινής.

Ο 41χρονος Γάλλος και ο Μονεγάσκος συνοδηγός του Ντανιέλ Ελένα βρίσκονται καλά στην υγεία τους και μάλιστα κατάφεραν και επισκεύασαν πρόχειρα το αυτοκίνητό τους, για να τερματίσουν στην Ειδική Διαδρομή. Πάντως δεν είναι σίγουρο, αν θα συνεχίσει το δίδυμο την Τρίτη τον αγώνα.

Αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος του Λεμπ ήταν και ο ομόσταβλός του στην Peugeot, Στεφάν Πετερχανσέλ, που κατέλαβε την τρίτη θέση στην όγδοη Ειδική Διαδρομή και ανέβηκε στην πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας. Ο Πετερχανσέλ δήλωσε, ότι «ο Σεμπαστιάν έπεσε σε μία μεγάλη τρύπα με 120 χλμ./ώρα και τουμπάρισε, δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές. Βγήκε έξω και μας είπε, ότι ήταν εντάξει και ότι μπορούμε να συνεχίσουμε».

Νικητής της όγδοης Ειδικής Διαδρομής ήταν ο περυσινός νικητής του Ράλι Ντακάρ, Νασέρ Αλ Ατίγια, που πέτυχε και την πρώτη νίκη για ένα Mini στον εφετινό αγώνα. Δεύτερος πίσω από τον Καταριανό τερμάτισε ο Ισπανός Κάρλος Σάινθ με Peugeot.

Best of internet