Φερστάπεν: «Μίνιμουμ 100 πόντοι και βάθρο»

Νίκος Τσιώκος
Φερστάπεν: «Μίνιμουμ 100 πόντοι και βάθρο»
Ο Μαξ Φερστάπεν έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν τονίζοντας ότι στόχος είναι τουλάχιστον οι 100 βαθμοί και μία παρουσία στο βάθρο. Φήμες για... μετακόμιση στη Ferrari το 2017.

Η εκπληκτική παρθενική του σεζόν στη Formula1, οι εξαιρετικές προσπεράσεις και οι 49 βαθμοί φαίνεται πως... άνοιξαν την όρεξη στον Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός ανέβασε ψηλά τον πήχη θέτοντας ως στόχο τουλάχιστον τους 100 βαθμούς και μία παρουσία στο βάθρο.

«Ο ελάχιστος στόχος είναι αυτή τη φορά 100 βαθμοί και για πρώτη φορά στο βάθρο», δήλωσε ο ταλαντούχος πιλότος.

Από τη μεριά του, ο πατέρας του, Γιος, έθεσε ως στόχο τη μεταγραφή του σε κορυφαία ομάδα ρίχνοντας... λάδι στη φωτιά, αφού ήδη υπάρχει φημολογία για ενδεχόμενο... μετακόμισής του στη Ferrari το 2017 και ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Scuderia.

Βέβαια, τα ίδια έλεγαν και για τον Βαλτέρι Μπότας, αλλά δεν ίσχυε τίποτα, αφού έμεινε στη Williams για μία ακόμα χρονιά. «Δεν τρέχω πλέον σε αγώνες, αν και το Λε Μαν με γοήτευε πάντοτε. Τώρα όμως είναι μόνον ο Μαξ σημαντικός. Ο επόμενος στόχος είναι να μεταγραφεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε μία κορυφαία ομάδα», είπε ο Γιος Φερστάπεν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!