Σε ποιον δώρισε η Ferrari ένα μονοθέσιο;

Σε ποιον δώρισε η Ferrari ένα μονοθέσιο;

Σε ποιον δώρισε η Ferrari ένα μονοθέσιο;

Θα πρέπει να έχεις πετύχει κάτι πολύ ξεχωριστό, για να σου κάνει η Ferrari δώρο ένα μονοθέσιο της Formula 1 από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015.

Η έκθεση HR Owen Ferrari στο Λονδίνο ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη αντιπροσωπεία της ιταλικής μάρκας σε όλον τον κόσμο. O συγκεκριμένος έμπορος επικράτησε απέναντι σε πάνω από 200 άλλες αντιπροσωπείες της Ferrari σε παγκόσμιο επίπεδο και έλαβε δώρο για τη νίκη του ένα μονοθέσιο της Formula 1 από το πρωτάθλημα του 2015!

Το κόκκινο αυτοκίνητο της Scuderia κοσμεί πλέον την έκθεση, που βρίσκεται στην οδό Ολντ Μπρόμπτον του Νότιου Κένσινγκτον του Λονδίνου και βέβαια ανήκει πλέον στα αξιοθέατα της πόλης.

Το βραβείο απονεμήθηκε στη παγκόσμια συνάντηση των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Ferrari στα τέλη του 2015 και η αξιολόγηση περιελάμβανε απλά τα πάντα. Από την εκπαίδευση και τις γνώσεις του προσωπικού έως το πλήθος των μοντέλων στους εκθεσιακούς χώρους και από την ικανοποίηση των πελατών έως τον απαιτούμενο χρόνο σέρβις για κάθε αυτοκίνητο. Η αντιπροσωπεία H.R. Owen Ferrari στο Λονδίνο πέτυχε το ανώτατο σκορ σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες.

Η αντιπροσωπεία σκοπεύει να αξιοποιήσει την κόκκινη Formula 1 σε διάφορες εκδηλώσεις στη διάρκεια της χρονιάς. Δεν πρόκειται πάντως για ένα πλήρες αυτοκίνητο, αλλά για ένα ‘’rolling chassis’’, δηλαδή για ένα σασσί χωρίς κινητήρα. Ακόμη όμως και έτσι παραμένει ένα εντυπωσιακό έκθεμα και ένας μαγνήτης για τους επισκέπτες.

Να επισημάνουμε, ότι από τη λονδρέζικη αντιπροσωπεία είχε παραλάβει ο διάσημος τραγουδιστής Έρικ Κλάπτον μία ειδική έκδοση της 458, την οποία έφτιαξε η Ferrari αποκλειστικά και μόνον γιαυτόν (βλέπε βίντεο)

Ferrari SP12 EC - Eric Clapton's £3m 458 in London

Best of internet