Οχι -με...αστερίσκο- για το Fiesta RS

Οχι -με...αστερίσκο- για το Fiesta RS

Οχι -με...αστερίσκο- για το Fiesta RS

Η Ford διέψευσε επίσημα τις φήμες περί λανσαρίσματος μίας καυτής έκδοσης του Fiesta με τον γνωστό κωδικό RS, άφησε όμως ανοιχτό ένα παραθυράκι για το μέλλον.

Κατηγορηματικό τέλος έβαλε η Ford στις φήμες για λανσάρισμα μίας σκληροπυρηνικής έκδοσης του Fiesta, οι οποίες είχαν φουντώσει το τελευταίο διάστημα.

Ο Τζέι Γουόρντ, Διευθυντής Επικοινωνίας της Ford, έβαλε τέλος σε όσα όνειρα κάναμε για την δημιουργία ενός Fiesta από το αγωνιστικό τμήμα της Ford με απόλυτο τρόπο. «Μπορούμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι δεν εξελίσσουμε ένα Fiesta RS αυτή την περίοδο. Κανείς δεν ξέρει πως προέκυψαν αυτές οι φήμες, όμως σίγουρα δεν ξεκίνησαν από εμάς. Καταλαβαίνω απόλυτα τον ενθουσιασμό του κόσμου, πράγματι θα ήταν τέλειο, αλλά προς το παρόν δεν συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουόρντ.

Ωστόσο η συγκεκριμένη δήλωση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε ένα Fiesta RS στο μέλλον, σίγουρα όμως όχι μέσα στο 2017, όπως είχε ακουστεί αρχικά.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο, ότι το Fiesta RS μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα του πλάνου της Ford Performance, το οποίο προβλέπει τη δημιουργία 12 νέων σπορ αυτοκινήτων μέχρι το 2020.

Best of internet