Πώς βάζεις φωτιά σε βενζινάδικο (video)

Πώς βάζεις φωτιά σε βενζινάδικο (video)

Πώς βάζεις φωτιά σε βενζινάδικο (video)

Μνημείο ηλιθιότητας από Ρωσίδα οδηγό, η οποία ανάβει τον αναπτήρα της ακριβώς πάνω από τη μάνικα της βενζίνης την ώρα, που ανεφοδιάζει το Ι.Χ. της με καύσιμα. Δείτε τι έγινε!

Ποιος θα μπορούσε να είναι τόσο χαζός, ώστε να ανάψει αναπτήρα σε ένα βενζινάδικο; Η πρωταγωνίστρια του βίντεο πάντως το τόλμησε για ανεξήγητο λόγο και μάλιστα ενώ ανεφοδίαζε το αυτοκίνητό της σε πρατήριο καυσίμων της Μόσχας! Συγκεκριμένα τη βλέπουμε να ανάβει τον αναπτήρα λίγα εκατοστά πάνω από τη μάνικα, που έχει μπει στο στόμιο του ρεζερβουάρ, αγνοώντας προφανώς τους κινδύνους μίας τέτοιας κίνησης.

Η συνέχεια είναι εύκολα προβλέψιμη και αναμενόμενη. Οι αναθυμιάσεις από τα καύσιμα πήραν φωτιά, η οποία φούντωσε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η Ρωσίδα οδηγός δείχνει να αιφνιδιάζεται και προσπαθεί να σβήσει τις φλόγες, μάταια όμως.

Οσο για τους υπόλοιπους οδηγούς που παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τη σκηνή, εξαφανίστηκαν πανικόβλητοι από το βενζινάδικο, φοβούμενοι προφανώς ότι θα προκληθεί έκρηξη και θα γίνουν όλοι παρανάλωμα πυρός.

Stupid woman uses lighter while filling tank at gas station

Best of internet