Πέρεζ: «Να αρπάξει τις ευκαιρίες ο Φερστάπεν»

Νίκος Τσιώκος
Πέρεζ: «Να αρπάξει τις ευκαιρίες ο Φερστάπεν»
Ο Σέρχιο Πέρεζ παρότρυνε τον Μαξ Φερστάπεν να αρπάξει την κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί και να συνεχίσει την εξέλιξή του ως οδηγός.

Τις εντυπώσεις, και όχι μόνο, έκλεψε ο Μαξ Φερστάπεν κατά τη διάρκεια της παρθενικής του σεζόν στη Formula1. Ο νεαρός Ολλανδός ήταν εξαιρετικός και έδειξε πως διαθέτει μεγάλο ταλέντο και αυτό που του μένει να κάνει είναι να συνεχίσει τη δουλειά και να την εξέλιξή του.

Μάλιστα, ο Σέρχιο Πέρεζ τον παρότρυνε να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί, αφού θεωρεί ότι θα είναι καλύτερος στο μέλλον. «Πιστεύω ότι ο Μαξ θα πάει καλύτερα τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο ο Μαξ, αλλά και οι νέοι οδηγοί που έρχονται.

Εξαρτάται από τις ευκαιρίες. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να γίνουν στην καριέρα ενός οδηγού. Αυτό που τους συνιστώ είναι να συνεχίσουν την εκμάθηση τη βελτίωση αγώνα με αγώνα, χρονιά με χρονιά και να αυξάνουν τις ευκαιρίες στην καριέρα τους.

Δεν ξέρεις αν θα είσαι στην κατάλληλη ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Μόνο λίγοι άνθρωποι είναι αρκετά τυχεροί, γι' αυτό πρέπει να εξελίσσεσαι σαν οδηγός κάθε χρόνο», ανέφερε στο espn ο Μεξικανός πιλότος της Force India.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!