Με κάθε σπίτι, δώρο μία Lamborghini

Με κάθε σπίτι, δώρο μία Lamborghini

Με κάθε σπίτι, δώρο μία Lamborghini

Κατασκευαστική εταιρεία από το Ντουμπάι δελεάζει τους υποψήφιους πελάτες της, χαρίζοντας με την αγορά κάθε πολυτελούς κατοικίας και από ένα supercar!

Όχι δεν τρελάθηκαν οι εργολάβοι στο Ντουμπάι, απλά εφευρίσκουν συνεχώς διάφορους τρόπους για να προσελκύσουν πελάτες. Η εταιρεία Damac Properties χαρίζει σε κάθε ένα αγοραστή πολυτελούς κατοικίας στο Ντουμπάι Μαρίνα και ένα supercar. Το συγκρότημα των κατοικιών έχει θέα το γήπεδο γκολφ στην περιοχή Ακόγια και η κατασκευάστρια Damac and Fendi Casa περιλαμβάνει στο πακέτο πώλησης και προνομιακές υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής και τον τύπο κάθε κατοικίας, παραλαμβάνουν οι αγοραστές δωρεάν τα κλειδιά μίας BMW 730i, BMW X6 xDrive 35i ή ακόμη και μίας Lamborghini Huracan!

Η προσφορά ισχύει από την 1η Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου του 2016 και αναμένεται να σπεύσουν να την εκμεταλλευτούν αρκετοί πλούσιοι κάτοικοι του Ντουμπάι. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά, που έκανε μία τέτοια προωθητική ενέργεια η συγκεκριμένη τεχνική εταιρεία. Πριν δύο χρόνια είχε προσφέρει δωρεάν από μία Lamborghini Aventador Roadster σε επιλεγμένους αγοραστές πανάκριβων κατοικιών στην ίδια χώρα.

Δεν άφησε ωστόσο παραπονεμένους ούτε τους αγοραστές των υπόλοιπων κατοικιών, στους οποίους χαρίστηκαν BMW ή MINI Cooper.

Ούτε πιτσαρία να ήταν!

Best of internet