«Κοντά σε εφταετές συμβόλαιο η Μόντσα»

«Κοντά σε εφταετές συμβόλαιο η Μόντσα»

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Άντζελο Νταμιάνι, αποκάλυψε ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου της Μόντσα με τη Formula1 για εφτά ακόμη χρόνια.

«Κοντά σε εφταετές συμβόλαιο η Μόντσα»

Στον... αέρα ήταν μέχρι πρότινος η Μόντσα, καθώς ήταν ορατό ακόμα και το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν. Ωστόσο, φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή, καθώς η μικρή αλλαγή στον ιταλικό νόμο επιτρέπει στην Ιταλική Ομοσπονδία Αυτοκινήτου να χρηματοδοτήσει την πίστα για τη διεξαγωγή Γκραν Πρι της Formula1.

Μάλιστα, ο «Ναός της Ταχύτητας» θα φιλοξενεί πιθανότατα ομάδες και πιλότους της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού για τα επόμενα εφτά χρόνια, καθώς τόσα προβλέπει η επέκταση του συμβολαίου με τη διοίκηση της F1, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία, όπως αποκάλυψε ο Άντζελο Νταμιάνι.

«Το αυτοκινητοδρόμιο της Μόντσα πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά τα χειρότερα πέρασαν και τώρα είμαστε κοντά σε συμφωνία με τον με τον Έκλεστουν για να έχουμε αγώνα στην Μπριάντσα για εφτά ακόμη χρόνια.

Θα νικήσουμε αυτή την μάχη που έκανε την ACI να κάνει τρομερές θυσίες», ανέφερε ο πρόεδρος της Automobile Club of Italy. Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε αίσιο τέλος στην υπόθεση του θρυλικού σιρκουί, αφού το 2016 είναι η τελευταία χρονιά του τωρινού συμβολαίου και το μέλλον του ήταν στον... αέρα.

Best of internet