Πέρασε τα κρας τεστ το μονοθέσιο της Haas

Νίκος Τσιώκος
Πέρασε τα κρας τεστ το μονοθέσιο της Haas
Το μονοθέσιο της νεοεισερχόμενης Haas έγινε το πρώτο που πέρασε τα τεστ πρόσκρουσης της FIA, με τον Γκάνθερ Στάινερ να εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα είναι έτοιμο για τις δοκιμές.

Πανέτοιμη για να μπει στη Formula1 φαίνεται πως είναι η Haas. Μάλιστα, την Παρασκευή (8/1) η αμερικανική ομάδα ενημέρωσε ότι το πρώτο της μονοθέσιο πέρασε τα τεστ πρόσκρουσης. «Περάσαμε τα τεστ πρόσκρουσης. Ακολουθούν οι δοκιμές», έγραψε η ομάδα του Τζιν Χάας στο twitter της.

Μάλιστα, έγινε και το πρώτο που το έπραξε αυτό, καθώς μέχρι τώρα κανένα μονοθέσιο δεν έχει περάσει από τα απαραίτητα κρας τεστ της FIA. Για το γεγονός μίλησε ο Γκάνθερ Στάινερ, ο οποίος ρωτήθηκε αν αποτελεί νέα πρόκληση το ότι η πρεμιέρα μεταφέρθηκε από τις 3 Απριλίου στις 20 Μαρτίου.

«Δεν έκανε πιο εύκολα τα πράγματα, όμως δεν ανησυχούμε. Είναι το ίδιο για όλους. Έγινε και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Το πρότζεκτ είναι στην πίστα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε έτοιμο το μονοθέσιο για δοκιμές», ανέφερε ο επικεφαλής της Haas στο Autosport.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!