Honda: «Πάντα ανοιχτοί σε νέους πελάτες»

Νίκος Τσιώκος
Honda: «Πάντα ανοιχτοί σε νέους πελάτες»
Η Honda θα μπορούσε να προμηθεύσει με κινητήρες και δεύτερη ομάδα, με τον Γιασουχίσα Αράι να τονίζει ότι η ιαπωνική εταιρεία είναι πάντα ανοιχτή σε νέους πελάτες.

Η Honda επέστρεψε το 2015 στη Formula1 ως προμηθευτής κινητήρων για να συνεργαστεί εκ νέου με τη McLaren. Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρεία θα μπορούσε να παρέχει μονάδες ισχύος και σε δεύτερη ομάδα, με τον Γιασουχίσα Αράι να τονίζει πως πάντα είναι ανοιχτοί σε νέους πελάτες. «Πάντα είμαστε ανοιχτοί σε νέους πελάτες.

Το ίδιο και για το 2017 και το 2018. Δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες για το συμβόλαιο, όμως πρέπει να συζητήσουμε ως ομάδα εκ των προτέρων. Αν υπάρξει μία αίτηση ή αν σκεφούμε να προσφέρουμε σε δεύτερη και τρίτη ομάδα, θα το συζητήσουμε ανοιχτά με τη McLaren», ανέφερε στο Autosport ο επικεφαλής της Honda σε θέματα μηχανοκίνητων σπορ.

Πάντως, για το 2016 έχουν ξεκαθαρίσει ποιες θα είναι οι συνεργασίες ομάδων και κατασκευαστών κινητήρων, όμως δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια εξέλιξη για το 2017. Άλλωστε, λήγει το συμβόλαιο της Red Bull με τη Renault, ενώ και οι μικρές ομάδες συνεχώς αλλάζουν προμηθευτή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!