Εκπληκτική οδηγός τριών ετών (video)

Γιώργος Βαρίνος
Εκπληκτική οδηγός τριών ετών (video)
Θυμηθείτε το όνομα Λάιλα Σκάι Καλίς. Γιατί αν αυτή η τρίχρονη οδηγός συνεχίσει έτσι, στο μέλλον θα τη συναντήσουμε σίγουρα στη Φόρμουλα 1.

Συνήθως, στην ηλικία των τριών ετών τα κοριτσάκια παίζουν με τις κούκλες τους και τα αγοράκια με τα αυτοκινητάκια τους. Αντίθετα, η μικρή Αμερικάνα Λάιλα Σκάι Καλίς σπάει τα στερεότυπα και βάζει τα γυαλιά όχι μόνο στα συνομήλικά της αγοράκια, αλλά και σε κάθε ενήλικα που πιστεύει ότι είναι καλός οδηγός. Η πιτσιρίκα φαίνεται ότι έχει βρει απείρως πιο διασκεδαστική την οδήγηση του ηλεκτρικού mini αυτοκινήτου της και, όπως θα δείτε και στο σχετικό video, την έχει εξελίξει τόσο πολύ που η ακρίβεια των κινήσεών της και η άνεση με την οποία πραγματοποιεί δύσκολα κόλπα, θα μπορούσε να την κατατάξει στην αφρόκρεμα των οδηγών δεξιοτεχνίας, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Προς το παρόν διασκεδάζει σε ιδιωτικούς χώρους ή παιδότοπους με υπό κλίμακα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια, αφήνοντας άναυδους όσους την παρακολουθούν με την επιδεξιότητα και την άνεση που τα χειρίζεται. Φανταστείτε λοιπόν ποια θα είναι η εξέλιξή της αν συνεχίσει με το ίδιο πάθος και κανονικά αυτοκίνητα. Μια νέα, εκκολαπτόμενη Ντανίκα Πάτρικ, που σίγουρα θα έχει μεγάλο μέλλον στους αγώνες αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!