Πώς θα είναι μέσα το πρώτο SUV της Alfa Romeo;

Πώς θα είναι μέσα το πρώτο SUV της Alfa Romeo;

Πώς θα είναι μέσα το πρώτο SUV της Alfa Romeo;

Ο αρχισχεδιαστής της Alfa Romeo ανοίγει το πορτ μπαγκάζ του μελλοντικού SUV της ιταλικής μάρκας και μας δίνει μία πρώτη γεύση από το σαλόνι και το κόκπιτ του αυτοκινήτου!

Με δικαιολογημένο ενδιαφέρον περιμένουν οι φίλοι της Alfa Romeo το πολυαναμενόμενο SUV της ιταλικής εταιρείας, που επιχειρεί να μπει για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο αρχισχεδιαστής του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, Λορέντσο Ραματσιότι, ανέβασε μάλιστα στο Instagram μία φωτογραφία, πιθανότατα από το εσωτερικό της μελλοντικής Alfa Romeo, στέλνοντας έτσι τις ευχές του για το Νέο Ετος στους πρώην και νυν συναδέλφους του στην εταιρεία.

Ο Ιταλός κάθεται στο κατώφλι του ανοιχτού πορτ-μπαγκάζ ενός άγνωστου μοντέλου και πίσω από αυτόν διακρίνεται το εσωτερικό του οχήματος. Ακόμη και έτσι μπορούμε ωστόσο να διακρίνουμε ένα τμήμα της κεντρικής κονσόλας και του κόκπιτ, που παραπέμπουν στη Giulia, ενώ αρκετά ευρύχωρο δείχνει και το πορτ-μπαγκάζ.

Το πρώτο SUV της Alfa Romeo θα παρουσιαστεί επίσημα στο Auto Show της Νέας Υόρκης (25 Μαρτίου έως 3 Απριλίου), ενώ θα λανσαριστεί στην αγορά το επόμενο φθινόπωρο. Σε αντίθεση με ό,τι ακουγόταν, δεν θα βασίζεται στο πάτωμα της Jeep, αλλά της Giulia, το οποίο θα προσαρμοστεί στα δεδομένα ενός SUV. Το νέο μοντέλο των Ιταλών θα διατίθεται σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, η γκάμα των κινητήρων του θα απαρτίζεται από τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα μηχανικά σύνολα, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και με Plug-in υβριδική τεχνολογία.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι μεγάλων διαστάσεων και απευθύνεται κυρίως στην αμερικανική αγορά, όπου επιδιώκει να βάλει και πάλι πόδι η Alfa Romeo. Για την Ευρώπη σχεδιάζουν να εξελίξουν οι Ιταλοί ένα κόμπακτ SUV, το οποίο ωστόσο θα λανσαριστεί αρκετά αργότερα.

Best of internet