Δε θα μπει εμπόδιο στο μέλλον του Χούλκενμπεργκ η Force India

Νίκος Τσιώκος
Δε θα μπει εμπόδιο στο μέλλον του Χούλκενμπεργκ η Force India
Ο Μπομπ Φέρνλεϊ τόνισε ότι η Force India δε θα σταθεί εμπόδιο στο μέλλον του Νίκο Χούλκενμπεργκ, εφόσον έρθει πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Νίκο Χούλκενμπεργκ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Force India για να εξασφαλίσει μία θέση στη Formula1 μέχρι και το τέλος του 2017. Ωστόσο, αν έρθει φέτος μία πρόταση για τον Γερμανό από ομάδα που να πρωταγωνιστεί, τότε η ινδική ομάδα δε θα μπει εμπόδιο στο μέλλον του.

Αυτό τόνισε ο Μπομπ Φέρνλεϊ μιλώντας στο Autosport, όπου ξεκαθάρισε ότι ο Γερμανός αξίζει να κάνει το... άλμα σε μεγαλύτερη ομάδα, με βάση το ταλέντο του. «Ο Νίκο υπέγραψε γι' άλλα δύο χρόνια για να συνεχίσει την πετυχημένη συνεργασία με την ομάδα. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα εξετάσουμε πρόταση από ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, αν έρθει αυτή.

Είμαι σίγουρος ότι ο Βιτζέι (Μαλία) θα το δει με τον ίδιο τρόπο που είχε δει την περίπτωση του Λε Μαν. Θα ήταν ωραίο για τον Νίκο να κάνει πρόοδο, αφού το αξίζει. Νομίζω πολλοί στα πάντοκ το πιστεύουν αυτό. Ωστόσο, όπως ξέρουμε, στη Formula1 οι ευκαιρίες είναι πολύ περιορισμένες, γι' αυτό ας ελπίσουμε ότι θα έχει μία κι αυτός», ανέφερε ο αναπληρωματικός επικεφαλής της ομάδας του Σίλβερστοουν.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι αν βλέπαμε μία... μετακόμιση του Χούλκενμπεργκ ενόψει του 2017, θα μπορούσε να είναι στη Ferrari σε περίπτωση που δε συνεχίσει ο Κίμι Ραϊκόνεν ή στη Mercedes, με την οποία συνεργάζεται η Force India, αν δεν ανανεώσει ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!