Ακλόνητος ο Λεμπ στο Ντακάρ

Ακλόνητος ο Λεμπ στο Ντακάρ

Ακλόνητος ο Λεμπ στο Ντακάρ

Κερδίζοντας και την τρίτη ειδική διαδρομή στην τέταρτη ημέρα εξέλιξης του Ντακάρ, ο Λεμπ παραμένει πρώτος γενικής με το Peugeot 2008 DKR.

Ο νεοφώτιστος στο Ντακάρ αλλά 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι, ο Σεμπαστιέν Λεμπ, φαίνεται πως έμαθε πολύ καλά το μάθημά του στους αγώνες αντοχής καθώς παραμένει πρώτος στη γενική κατάταξη του αγώνα, αφού κέρδισε και την τρίτη ειδική διαδρομή Termas Rio Hondo – Jujuy, που ολοκληρώθηκε σήμερα. Λόγω των καιρικών συνθηκών τα πληρώματα είχαν να αντιμετωπίσουν έναν απρόσμενο εχθρό, τη λάσπη, που δημιούργησε μεγάλα προβλήματα σε πολλούς οδηγούς.

Σήμερα ο περσινός νικητής του Ντακάρ, ο Αλ Ατίγια με Mini, τερμάτισε τρίτος πίσω από τον Σάινθ με Peugeot, αλλά παραμένει πέμπτος στη γενική κατάταξη. Πίσω από τον πρωτοπόρο Λεμπ ακολουθούν οι Ντε Βιλιέρ με Toyota, o Γάλλος Πετερανσέλ με Peugeot και ο Φιλανδός Χιρβόνεν, έτερος προερχόμενος από το WRC, με Mini. Ο αγώνας συνεχίζεται με την τέταρτη ειδική διαδρομή San Salvador de Jujuy, συνολικού μήκους 629 χιλιομέτρων. 

Best of internet