Ferrari «καλεί» Σουμάχερ τζούνιορ!

Πέτρος Πιτσίνης
Ferrari «καλεί» Σουμάχερ τζούνιορ!
Στα χνάρια του διάσημου πατέρα του βαδίζει ο 16χρονος Μικ Σουμάχερ, συμμετέχοντας στη Formula 4 με την ομάδα Τζούνιορ της Prema, που συνεργάζεται στενά με τη Ferrari!

Eνα πολύ ξεχωριστό δώρο έκανε έμμεσα η Ferrari στον Μίκαελ Σουμάχερ, που έγινε πριν λίγες ημέρες 47 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας ‘’Κοlner Express’’, πρόκειται να ενταχθεί ο γιος του «Σούμι» στην ιταλική ομάδα Tζούνιορ Prema για το πρωτάθλημα της Formula 4.

Ο Μικ Σουμάχερ είχε πραγματοποιήσει ήδη τον Νοέμβριο δοκιμαστικά για τους Ιταλούς. Η Prema συμμετέχει και στη Formula 3, ενώ διατηρεί εξαιρετικά στενές σχέσεις με τη Ferrari και χρησιμοποιεί πολλούς οδηγούς από την Ακαδημία Πιλότων της Scuderia, λειτουργώντας έτσι σαν ένα ανεπίσημο φυτώριο γιαυτήν.

Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι η συμφωνία κλείστηκε από τη μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ και όπως φαίνεται, βαδίζει ο 16χρονος Μικ στα χνάρια του διάσημου πατέρα του, που έχει κατακτήσει πέντε Παγκόσμια Πρωταθλήματα της Formula 1 με τα χρώματα της Scuderia. Ο ιδρυτής της ομάδας Prema, Άντζελο Ροζίν, επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις και αποκάλυψε, ότι οι δύο πλευρές θα συναντηθούν πάλι τις επόμενες ημέρες.

Η Ζαμπίνε Κεμ επιθυμεί πάντως, να λάβει μέρος ο νεαρός Σουμάχερ και στο γερμανικό πρωτάθλημα της Formula 4 υπό την αιγίδα της λέσχης αυτοκινήτου ADAC. Εδώ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον εκτός από την Prema και η περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα Γερμανίας ΗΤΡ, όπως επίσης η σημερινή ομάδα του Μικ, Van Amersfoort Racing.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!