Έρχεται το Nissan Kicks

Γιώργος Βαρίνος
Έρχεται το Nissan Kicks
Η Nissan δεν σταματά να βομβαρδίζει την αγορά με crossover μοντέλα. Τελευταίο της δημιούργημα το Kicks, θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του το 2016.

Το πρωτότυπο Nissan Kicks το είχαμε δει στην έκθεση αυτοκινήτου του Σάο Πάολο στη Βραζιλία και πλέον η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την παραγωγή του, εντός του 2016, στο εργοστάσιο της εταιρείας στη νοτιοαμερικανική χώρα.

Το νέο μοντέλο θα είναι ένα συμπαγές crossover, με πολύ έντονο σχεδιαστικό χαρακτήρα. Αρχικά οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μόνο στη Λατινική Αμερική, ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan, ο Κάρλος Γκον, το Kicks αποτελεί ένα παγκόσμιο μοντέλο για τη μάρκα και ήδη εξετάζονται οι πιθανές αγορές στις οποίες το αυτοκίνητο θα εξάγεται από τη Βραζιλία.

Ως πρωτότυπο, το Kicks είχε μήκος 4,3 και πλάτος 1.8 μέτρα, βρίσκεται δηλαδή από άποψη διαστάσεων μεταξύ του Juke και του Qashqai, δηλαδή στην «καρδιά» της μικρής – μεσαίας κατηγορίας. Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν ανακοινώθηκε τίποτα, ούτε επίσης αν η κίνηση θα μεταδίδεται μόνο στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς. Το μόνο που ακολούθησε τη συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση του νέου μοντέλου από τον ίδιο τον Γκον, ήταν μια εικόνα του λογοτύπου του.

Εικόνες: Kicks Concept

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!