«Happy & Safe 2016»: Η εκδήλωση του Safemania Club της Αττικής Οδού

Νίκος Τσιώκος
«Happy & Safe 2016»: Η εκδήλωση του Safemania Club της Αττικής Οδού
Εκδήλωση για ένα «Χαρούμενο και Ασφαλές 2016» με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις θα πραγματοποιήσει το Safemania Club της Αττικής Οδού στο Γκάζι την Τρίτη (5/1).

Στην προσπάθεια να στείλει το μήνυμα για την ασφάλεια στους δρόμους το Safemania Club της Αττικής Οδού θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση «Happy & Safe 2016» την Τρίτη (5/1).

Η... τελετή θα λάβει χώρα στο «The Christmas Factory» στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και θα ξεκινήσει από τις 18:30 για να ολοκληρωθεί στις 21:00.

Βέβαια, δεν πρόκειται για ένα απλό event, καθώς τη δική τους... νότα θα δώσουν ο 95,2 Athens DeeJay και οι Otherview, ενώ θα υπάρχουν βραβεύσεις και πολλές εκπλήξεις, με δύο τυχερούς να κερδίζουν από ένα Mountain Bike!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των διοργανωτών

Το Safemania Club της Αττικής Οδού σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Happy & Safe 2016" την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στο "The Christmas Factory" στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, από τις 18:30 το απόγευμα μέχρι τις 21:00.

Δυνατή μουσική από τον 95,2 Athens DeeJay και τους Otherview, χορός και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν για να μοιραστούμε όλοι μαζί την έναρξη της νέας χρονιάς! Έχουμε και βραβεία: στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι νικητές του διαγωνισμού μας που έγραψαν τις hip hop ρίμες για την οδική ασφάλεια.

Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί... Δύο από εσάς θα κληρωθούν και θα κερδίσουν από ένα μοναδικό Mountain Bike για ατέλειωτες βόλτες στην πόλη και στο βουνό!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!