Μαρκιόνε: «Η χρονιά της επιστροφής της Ferrari στην κορυφή»

Νίκος Τσιώκος
Μαρκιόνε: «Η χρονιά της επιστροφής της Ferrari στην κορυφή»
Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε μίλησε στο Μιλάνο για τη Ferrari και τόνισε πως ξεκίνησε η χρονιά της επιστροφής της Scuderia στην κορυφή στέλνοντας μήνυμα στη Mercedes.

Το πρώτο βήμα για τη Ferrari έγινε, με πρώτο στόχο των ανθρώπων στο Μαρανέλο να είναι φυσικά η επιστροφή στην κορυφή. Η χρονιά για να γίνει αυτό μόλις ξεκίνησε, όπως δήλωσε ο Σέρτζιο Μαρκιόνε στο Μιλάνο, ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στη Mercedes ότι το 2016 δε θα είναι το ίδιο... ρόδινο για τα «ασημί βέλη».

«Η χρονιά της επιστροφής στην κορυφή της Formula1 ξεκίνησε. Η ομάδα είναι δυνατή. Χρειαζόμαστε μόνο πολύ λίγο για να φτάσουμε το επίπεδο των αντιπάλων. Δε θα τσιγκουνευτούμε τις επενδύσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της Scuderia.

Μάλιστα, έκανε λόγο και για επιστροφή της Alfa Romeo, που ήταν παρούσα στη Formula1 από το 1950 μέχρι και το 1985 ως ιδιόκτητη ομάδα και μέχρι το 1988 ως προμηθεύτρια κινητήρων και η οποία κατέκτησε τους δύο πρώτους τίτλους στην ιστορία του σπορ με τους Τζιουζέπε Φαρίνα (1950) και Χουάν Μανουέλ Φάντζιο (1951) στο τιμόνι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!