Η μετάλλαξη μιας BMW M4

Γιώργος Βαρίνος
Η μετάλλαξη μιας BMW M4
Το δημιούργημα της Hoffy Automobiles μπορεί να βασίζεται σε μια BMW M4, δεν έχει όμως σχέση μαζί της. Ακόμα και το όνομά της, Mamba GT3, στάζει δηλητήριο.

Αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι απλά μια «βελτίωση» της BMW M4. Με 710 ίππους, τροποποιημένες αναρτήσεις, γεωμετρία, αμάξωμα, εσωτερικό και φρένα, είναι ένα supercar που βασίζεται στην Μ4 και δημιουργήθηκε από την αμερικανική εταιρεία Hoffy Automobiles με σκοπό την πολύ μικρή παραγωγή του από τις αρχές του 2016. Προς το παρόν το αυτοκίνητο βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής αλλά τα στοιχεία που αφορούν τις επιδόσεις του δεν λείπουν. Για την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις 3,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα ξεπερνά τα 330 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, το body kit που περιλαμβάνει εξαιρετικά φαρδύτερους θόλους, τεράστιες αεροτομές και διαχύτες, δεν έχει στόχο μόνο τον εντυπωσιασμό αλλά και τη σταθερότητα του αυτοκινήτου στα πολλά χιλιόμετρα. Παρότι οι αλλαγές στο αμάξωμα είναι το πλέον ιδιαίτερο στοιχείο, ανάλογη είναι και η εικόνα στο εσωτερικό, με την τοποθέτηση ψηφιακών οργάνων, head up display αεροπορικού τύπου, hign end ηχοσυστήματος και ειδικών δερμάτινων επενδύσεων στα καθίσματα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κατασκευαστή ελάχιστα θα είναι τα αντίτυπα που θα κατασκευαστούν, με το πρώτο να έχει πωληθεί ήδη σε γνωστό συλλέκτη αυτοκινήτων που το έκλεισε όταν είδε τα πρώτα σχέδια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!