Με το «καλημέρα», ατύχημα στο Ντακάρ (video)

Γιώργος Βαρίνος
Με το «καλημέρα», ατύχημα στο Ντακάρ (video)
Με τέσσερις θεατές τραυματίες στην πρώτη κατατακτήρια διαδρομή που ονομάζεται prologue (πρόλογος), άνοιξε η πρώτη ημέρα του Ντακάρ.

Τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο εκ των οποίων δύο σοβαρά τραυματίες άφησε πίσω του στην πρώτη διαδρομή του Ντακάρ μήκους 11 χιλιομέτρων, που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο, ο 47χρονος Κινέζος οδηγός Guo Meiling που οδηγούσε ένα Mini με τον αριθμό συμμετοχής 360.

Περίπου στο 6ο χιλιόμετρο της κατατακτήριας πρώτης διαδρομής του αγώνα, η οποία ονομάζεται Prologue, ο Meiling έχασε τον έλεγχο του Mini σε άλμα, βγήκε εκτός δρόμου και παρέσυρε τους θεατές. Και τα τέσσερα άτομα έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο με δύο από αυτά, πατέρα και γιο, να έχουν τα σοβαρότερα τραύματα. Η κατάστασή τους ωστόσο χαρακτηρίζεται σταθερή.

Η διαδρομή διακόπηκε μετά το ατύχημα ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και να οργανωθεί η διακομιδή τους στο νοσοκομείο. Ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά σήμερα με την πρώτη ειδική διαδρομή Rosario – Villa Carlos Paz συνολικού μήκους 662 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!