Το Φεβρουάριο η νέα Alpine

Γιώργος Βαρίνος
Το Φεβρουάριο η νέα Alpine
Με ένα μήνυμα στο twitter η Alpine ανακοινώνει ότι η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η ημερομηνία αποκάλυψης του νέου της μοντέλου.

«Θέλαμε να ανακοινώσουμε την επιστροφή μας αλλά μερικοί ίσως υποστηρίξουν ότι δεν λείψαμε ποτέ». Με αυτό το μήνυμα και ένα video από έναν ορεινό δρόμο στον οποίο αναβοσβήνει η ημερομηνία 16/02/16 η Alpine ανακοινώνει στο twitter ( https://twitter.com/alpine_cars/status/682501535436242945/photo/1) την παρουσίαση του νέου μοντέλου παραγωγής, 60 χρόνια μετά την ίδρυσή της.

Ήδη η Alpine συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής και η γαλλική Renault επαναφέρει στη ζωή την ιστορική μάρκα για να δημιουργήσει μια νέα γκάμα σπορ αυτοκινήτων. Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στο πρωτότυπο Alpine Celebration Goodwood των εικόνων που έχει τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, ενώ η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κινητήρας του Alpine παραγωγής θα είναι ένα 1.8 TCe με εκτιμώμενη ισχύ κοντά στους 300 ίππους, ο οποίος θα συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!