Αυτή είναι η νέα E-Class!

Γιώργος Βαρίνος
Αυτή είναι η νέα E-Class!
Πριν από το παγκόσμιο ντεμπούτο της επόμενης γενιάς E-Class που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ σε λίγες ημέρες, η γερμανική εταιρεία κυκλοφορεί ένα «επίσημο» σκίτσο της νέας E-Class.

Προφανώς, το σκίτσο δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο και ακριβές, αλλά μας δίνει μια πολύ καλή ένδειξη για την βασική σχεδιαστική γραμμή της επερχόμενης E-Class. Από το εμπρός τμήμα, οι ομοιότητες με το μεγαλύτερο S-Class είναι προφανείς. Άλλωστε οι περισσότερες πληροφορίες αναφέρουν για την E-Class, πως θα πρόκειται για μια «ελάχιστα μικρότερη» S-Class. Χαρακτηριστική επίσης είναι, η πτυχή που τρέχει κατά μήκος των πλευρών από το μέτωπο μέχρι τους θόλους των πίσω τροχών αλλά και το μυώδες επανασχεδιασμένο καπό.
Η νέα E-Class θα διατίθενται με μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες από τη Mercedes-Benz όπως το εντυπωσιακό εσωτερικό της με τις δύο οθόνες 12,3 ιντσών (διαβάστε περισσότερα εδώ). Ενώ φυσικά έχουν διαρρεύσει κατασκοπευτικές φωτογραφίες του αυτοκινήτου που ταιριάζουν απόλυτα με το σκίτσο! Δείτε εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!