Drifting all the way

Γιώργος Βαρίνος
Drifting all the way
Το Envision Group, μια εταιρία που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις, προσφέρει την δική της εκδοχή στο πως πρέπει να μεταφέρουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας... με απόλυτο στυλ!

Με κινητήρα στο κέντρο και δύο πόρτες, το Audi R8 δεν είναι η επιτομή της χρηστικότητας και της πρακτικότητας... Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για την Envision Group που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δικό της Audi R8, για να μας δείξει με ποιόν τρόπο θα πρέπει να μεταφέρουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, από το δάσος προς την πόλη...

Κινηματογραφημένο στο Salt Lake City, Utah, το Audi R8 δίνει μαθήματα drift, με τα κανονικά του ελαστικά, στο χιόνι μεταφέροντας ένα φρεσκοκομμένο έλατο! Μάλιστα το Audi R8 είναι εφοδιασμένο και με μια θήκη μεταφοράς ski από τον οίκο Jon Olsson, που στην συγκεκριμένη περίπτωση εκτελεί χρέη σχάρας για το δέντρο. Εμπνευσμένο και διαφορετικό, το video δίνει ένα ιδιαίτερο νόημα στους στίχους του Jingle Bells, του γνωστού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού. Αντί για Jingle all the way....Drifting all the way! Δείτε το video!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!