Ο δολοφόνος με το τιμόνι (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ο δολοφόνος με το τιμόνι (video)
Η οργή και η ανοησία μαζί είναι ένα μίγμα που μπορεί να οδηγήσει κάθε άνθρωπο στην καταστροφή. Δυστυχώς όχι πάντα αυτόν που τα εκφράζει.

Δύο οδηγοί στη Σαουδική Αραβία διαπληκτίζονται για άγνωστο λόγο στην αριστερή και στη μεσαία λωρίδα αυτοκινητοδρόμου, αντίστοιχα. Προφανώς για να μπορούν να βρίζονται ακούγοντας ο ένας τον άλλον, κινούνται παράλληλα με σχετικά χαμηλή ταχύτητα. Κάποια στιγμή φαίνεται ότι οι λέξεις δεν αρκούν για να κατευνάσουν τη φιλονικία και αυτός που κινείται αριστερά, με μια απότομη κίνηση, χτυπά στο πίσω μέρος το δεξιά κινούμενο αυτοκίνητο.

Το τελευταίο χτυπά κάθετα στο διάζωμα του δρόμου και τουμπάρει, κάνοντας δύο πλήρεις περιστροφές για να σταματήσει ανάποδα, με την οροφή στην άσφαλτο. Ο οδηγός που δημιούργησε το ατύχημα βλέπουμε ότι σταματά λίγο πιο πέρα, προφανώς γνωρίζοντας ότι έχει γίνει αντιληπτός από τα πολλά αυτοκίνητα που κινούνται πίσω του, με στόχο να μην τον βρουν πολύ χειρότερα εγκαταλείποντας το θύμα της δολοφονικής του ενέργειας.

Τέτοιου είδους ακραίες ενέργειες μας θυμίζουν να μην διαπληκτιζόμαστε ποτέ στο δρόμο, να οδηγούμε πάντα ήρεμοι και με τη μέγιστη προσοχή και να βάζουμε την ασφάλεια τη δική μας και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου ψηλότερα απ’ οτιδήποτε άλλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!