Ευχές χωρίς μήνυμα από DielpisFormula1

Νίκος Τσιώκος
Ευχές χωρίς μήνυμα από DielpisFormula1
Ευχές για Καλή Χρονιά δίχως κάποιο μήνυμα έστειλε η DielpisFormula1, που μάχεται για να φέρει την F1 στην Ελλάδα και στη Δραπετσώνα.

Εδώ και μερικά χρόνια γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη DielpisFormula1 και τον Θανάση Παπαθεοδώρου, ο οποίος ηγείται αυτής, για να έρθει η Formula1 στη χώρα μας για πρώτη φορά στην ιστορία.

Το πρότζεκτ προβλέπει πίστα, που θα έχει το όνομα Θεμιστόκλεια, στη Δραπετσώνα και τις προηγούμενες χρονιές οι ευχές για Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά συμπεριελάμβαναν και κάποιο μήνυμα.

Αυτό δε γίνεται στις ευχές για το 2016, που μπήκε πριν από λίγη ώρα, αφού έτσι κι αλλιώς το μήνυμα έχει σταλεί προ πολλού προς πάσα κατεύθυνση. Άλλωστε, μέχρι και ο Μπέρνι Έκλεστοουν μας έχει πει να λύσουμε τα όποια προβλήματα και είμαστε ευπρόσδεκτοι στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε εμείς, εκτός από Καλή Χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία, είναι να όχι μόνο να περάσει το μήνυμα, καθώς να γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις για να δούμε F1 στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!