Δεν πτοείται από τη στήριξη στον Ρόσι ο Λορένθο

Νίκος Τσιώκος
Δεν πτοείται από τη στήριξη στον Ρόσι ο Λορένθο
Ο Χόρχε Λορένθο δεν πτοείται από τις αποδοκιμασίες-κριτικές και την αμέτρητη στήριξη στον Βαλεντίνο Ρόσι τονίζοντας ότι όλοι δίνουν μάχη με το κοινό, ενώ θέλει να είναι μόνο στη Yamaha.

Μετά τα όσα συνέβησαν στα τελευταία Γκραν Πρι του 2015, και ειδικά στο φινάλε της σεζόν, δεν ήταν λίγοι αυτοί που είδαν με... κακό μάτι τον Χόρχε Λορένθο, τη στιγμή που μετά το τέλος του αγώνα στη Βαλένθια ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν αυτός που πήρε το χειροκρότημα αντί για τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο «Γιατρός» έγινε αποδέκτης επιδοκιμασιών και μεγάλης στήριξης τόσο με το πέσιμο της καρό σημαίας, όσο και μετά τα όσα έγιναν στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο. Ωστόσο, ο Λορένθο δεν πτοείται από αυτή τη στήριξη στο πρόσωπο του Doctor αναγνωρίζοντας τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, ρωτήθηκε αν η εν λόγω στήριξη στον Ιταλό τον έκανε να νιώσει ότι δίνει μάχη εναντίον όλων. «Κάθε άνθρωπος στον κόσμο δίνε μάχη ενάντια στο κοινό», απάντησε ο Ισπανός. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ομόσταυλό του και εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του με τη Yamaha.

«Ο Βαλεντίνο, με την καριέρα του και την προσωπικότητα και όλα αυτά που έχει κατακτήσει, έχει κερδίσει μεγαλύτερη μερίδα οπαδών από εμάς. Αυτοί κάνουν πολύ κρότο επειδή είναι πολλοί και θέλουν να στηρίξουν τον αναβάτη τους με διαφορετικό τρόπο. Δε με ανησυχεί τίποτα. Παραμένω καλός με τους ανθρώπους μου.

Τους ακούω να θορυβούν, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη ζωή μου, τη χαρά μου ή τη δουλειά μου. Νιώθω ότι πάντα έχω την προστασία και τη στήριξη της Yamaha από το 2008, όταν ξεκίνησα να είμαι μαζί τους. Πάντα είχα καλή μοτοσικλέτα και το ίδιο υλικό, ακόμα κι όταν ο Βαλεντίνο ήταν ο Νο1 τα πρώτα χρόνια.

Κάθε γάμος έχει στιγμές διαφωνίας, όμως στόχος μου και όνειρό μου είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου με τη Yamaha χωρίς να αλλάξω ομάδα. Τώρα έχω φτάσει στον στόχο να είμαι θρύλος της Yamaha με τρεις παγκόσμιους τίτλους.

Γενικά είμαι πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, τις τρεις στο Moto GP, ισοφαρίζοντας θρύλους όπως ο Γουέιν Ρέινι, ο φίλος μου Κένι Ρόμπερτς Σένιορ και στον μηχανοκίνητο κόσμο όπως ο Άιρτον Σένα», ήταν τα λόγια του Λορένθο σε συνέντευξη ενόψει της νέας χρονιάς και με βάση τα όσα έγιναν στο τέλος της φετινής που φεύγει σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!