Μπάτον: «Μεγαλύτερα βήματα από τη Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Μπάτον: «Μεγαλύτερα βήματα από τη Ferrari»
Ο Τζένσον Μπάτον τόνισε ότι η McLaren πρέπει να κάνει μεγαλύτερα βήματα από τη Ferrari για να πραγματοποιήσει τη δική της επιστροφή και να ανταγωνιστεί τη Mercedes.

Να βρει τα δικά της πατήματα προσπαθεί η McLaren, τη στιγμή που έχει ξεκινήσει τη νέα συνεργασία με τη Honda. Η πρώτη χρονιά αυτής είχε πολλές δυσκολίες, ενώ η Ferrari έκανε την επιστροφή και ετοιμάζεται για μεγαλύτερα πράγματα το 2016 και όχι μόνο.

Έτσι, ο Τζένσον Μπάτον τόνισε ότι η ομάδα του Γουόκινγκ θα πρέπει να κάνει μεγαλύτερα βήματα από τη Scuderia, ώστε να πραγματοποιήσει το δικό της... comeback και να ανταγωνιστεί τη Mercedes. «Ήταν ωραίο που τους είδαμε (τη Ferrari) να έχουν ρυθμό. Άκουσα φήμες ότι βρήκαν ισχύ κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Δεν ξέρω αν αληθεύουν ή όχι. Όμως, ό,τι και να βρήκαν ήταν τεράστιο και πήραν τη μάχη με τη Mercedes σε πολλές περιπτώσεις. Πρέπει να κάνουμε ακόμα πιο μεγάλα βήματα, αν θέλουμε να το πετύχουμε αυτό, αλλά μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια ενός χειμώνα.

Υπήρχαν προβλήματα και από τις δύο πλευρές, δεν έφταιγε για όλα η Honda. Είχαμε πολλά προβλήματα τη φετινή χρονιά. Πρέπει να τα λύσουμε το συντομότερο δυνατόν επειδή η επόμενη σεζόν δεν είναι μακριά.

Θα είναι μεγάλος και δύσκολος χειμώνας για μας, καθώς επίσης και συναρπαστικός», ανέφερε ο Βρετανός. Τέλος, να ξαναπούμε ότι θα ήταν καλό για τη Formula1 να είναι ανταγωνιστικές αμφότερες οι δύο πιο ιστορικές ομάδες του σπορ, που δε συγκρίνονται με τις υπόλοιπες σε νίκες και τίτλους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!