Ποιος θρύλος των 4 τροχών γίνεται ταινία;

Ποιος θρύλος των 4 τροχών γίνεται ταινία;

Ποιος θρύλος των 4 τροχών γίνεται ταινία;

Τη ζωή του ιδρυτή μίας από τις πιο λαμπερές μάρκες αυτοκινήτων θα περιγράφει μία νέα ταινία, της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο 2016.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η εταιρεία παραγωγής ταινιών AMBI Group αγόρασε τα δικαιώματα για την ιστορία της ζωής του Ferruccio Lamborghini και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα μίας κινηματογραφικής ταινίας μέσα στο 2016.
To μεγαλύτερο μέρος της νέας παραγωγής θα διαδραματίζεται σε διάφορα σημεία της Ιταλίας, όμως θα υπάρξουν και πλάνα από άλλες χώρες, με τις οποίες συνδέθηκε το όνομα του Ferruccio Lamborghini.

Ο τίτλος της ταινίας έγινε ήδη γνωστός και θα είναι “Lamborghini-The Legend”, ενώ στην ομάδα των παραγωγών περιλαμβάνεται και ο Ιταλός Αντρέα Λερβολίνο.

Η ταινία θα ασχοληθεί με τη ζωή του “μεγάλου” Ferruccio Lamborghini, από το ξεκίνημά του με την κατασκευή αγροτικών οχημάτων και όλη την πορεία της ζωής του, μέχρι πώς κατάφερε να δημιουργήσει μία εταιρεία κατασκευής εκπληκτικών supercars και hypercars.

Ο γιος του Ferruccio, ο Torino Lamborghini, θα έχει τον ρόλο του συμβούλου παραγωγής, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το όνομα του ηθοποιού, που θα υποδυθεί τον θρύλο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Best of internet