Έτσι θα ήταν το νέο Skoda Roomster

Γιώργος Βαρίνος
Έτσι θα ήταν το νέο Skoda Roomster
Μπορεί η Skoda να αποφάσισε να μην προχωρήσει την αντικατάσταση του Roomster, πρόλαβε όμως να βγάλει 100 περίπου πρώτα αυτοκίνητα δοκιμών.

Η απόφαση της Skoda να μην προχωρήσει στη συνέχιση της παραγωγής του Roomster με ένα νέο μοντέλο, για την οποία ήδη σας έχουμε ενημερώσει στο inMotion, έχει να κάνει με τη στρατηγική της, που επικεντρώνεται στα SUV και Crossover.

Η κατηγορία των MPV, δηλαδή των πολυμορφικών αυτοκινήτων, παρουσιάζει κάμψη στην αγορά σε αντίθεση με τα SUV που έχουν πάρει κεφάλι ως η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη κατηγορία. Με αυτό το δεδομένο, παρότι η τσέχικη εταιρεία είχε έτοιμο το νέο μοντέλο, με βάση το Caddy της VW, σταμάτησε την παραγωγή του και έτσι έμειναν στα αζήτητα 100 περίπου αυτοκίνητα, που παρήχθησαν για τις απαραίτητες δοκιμές και τις ρυθμίσεις στη γραμμή παραγωγής.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, πέραν από μάσκα και προβολείς που παραπέμπουν στην εταιρική εικόνα της Skoda, όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι ένα Caddy, γεγονός που δείχνει και την εξαρχής θέληση της εταιρείας να μην επενδύσει σημαντικούς πόρους στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!