Νέο πρωτότυπο από την VW (video)

Νέο πρωτότυπο από την VW (video)

Στην έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES, η VW θα παρουσιάσει ένα νέο, πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο με ψηφιακή τεχνολογία αιχμής. 

Νέο πρωτότυπο από την VW (video)

Αποκαλύπτοντας τις πληροφορίες με τη μέθοδο της σταγόνας, η VW έδωσε στη δημοσιότητα μια πολύ αποσπασματική εικόνα και ένα video που απλώς σκιαγραφεί την εικόνα του πρωτότυπου που πρόκειται να παρουσιάσει από τις 6 έως και τις 7 Ιανουαρίου του 2016 στη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES, στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αυτά που ανακοίνωσε η εταιρεία το νέο αυτό πρωτότυπο θα διαθέτει τεχνολογία διασύνδεσης και ψηφιακών εφαρμογών που ανοίγει νέους δρόμους στην επικοινωνία χρήστη – αυτοκινήτου και αυτοκινήτου – περιβάλλοντος. Μηχανολογικά το πρωτότυπο θα παρουσιάζει μια βιώσιμη λύση ηλεκτρικής μετακίνησης μεγάλης αυτονομίας, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπερνά σημαντικά την ικανότητα κάλυψης 300 και πλέον χιλιομέτρων με μια φόρτιση.

Σύμφωνα τώρα με αυτά που είδαμε στο video και την εικόνα, το νέο μοντέλο αναμένεται να είναι ένα πολυμορφικό Mini Van, με πιο πιθανή ονομασία την «Duo-e». Επίσης είναι λογικό ότι θα διαθέτει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και/ή αυτόνομης οδήγησης, ενώ, λόγω της απαίτησης μεγάλης αυτονομίας μπορεί να διαθέτει και τεχνολογία κυψελών καυσίμου (με καύσιμο υδρογόνο) αντί για μια απλή διάταξη συσσωρευτών – ηλεκτρικών κινητήρων. 

Volkswagen at the CES 2016: Teaser // Volkswagen auf der CES 2016: Teaser

Best of internet