Γεμάτο Porsche το 2015 (video)

Γιώργος Βαρίνος
Γεμάτο Porsche το 2015 (video)
Με την αγορά των αυτοκινήτων κύρους να γνωρίζει πρωτόγνωρη άνθηση, η χρονιά που κλείνει ήταν για την Porsche γεμάτη εμπορική επιτυχία και νέα μοντέλα.

Η γερμανική εταιρεία αποχαιρετά το 2015 με ένα video που δείχνει μια από τις πιο δυναμικές και όμορφες χρονιές. Με πληθώρα νέων μοντέλων και πρωτοτύπων που σμιλεύουν ένα ακόμα πιο ελπιδοφόρο μέλλον, αγωνιστικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα αντοχής και αύξηση εσόδων και κερδών, η Porsche έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη και αισιόδοξη.

Μπορεί στη χώρα μας η λέξη κρίση να βρίσκεται στα χείλη όλων, στην αυτοκινητοβιομηχανία όμως πολλές είναι οι εταιρείες που πραγματοποιούν ιστορικά ρεκόρ πωλήσεων και κερδοφορίας. Ανάμεσά τους αυτές που κατασκευάζουν πολυτελή μοντέλα και supercars, για τα οποία η ζήτηση έχει αυξηθεί σημαντικά ειδικά στην ασιατική ήπειρο.

Δεν είναι τυχαία λοιπόν που μέσα στη χρονιά η Porsche παρουσίασε μια πλειάδα νέων μοντέλων, όπως της Cayman GT4, την 911 GT3 RS, την Cayenne Turbo S, την Macan GTS, τις ανανεωμένες 911 με τρίλιτρο turbo κινητήρα και τις ανανεωμένες 911 Turbo και Turbo S. Ταυτόχρονα έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή του πλήρως ηλεκτρικού Mission E, ενός τετράθυρου, τετραθέσιου σπορ μοντέλου που θα αντικαταστήσει την Panamera.

Μέσα σε ελάχιστο διάστημα η γερμανική εταιρεία ανανεώνει σχεδόν ολόκληρη τη γκάμα της, καθώς έχει ήδη ανακοινώσει και τις ανανεωμένες Cayman και Boxster που πλέον θα έχουν τον κωδικό 718 και οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016. Δείτε στο video ολόκληρη τη συναρπαστική γκάμα της Porsche για το 2015 και ετοιμαστείτε για μια ακόμα πιο συναρπαστική νέα χρονιά. Τα καλύτερα έπονται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!