Τι κάνουν Ρόσμπεργκ και Μάρκεζ μαζί; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τι κάνουν Ρόσμπεργκ και Μάρκεζ μαζί; (video)
Η αγάπη του Μάρκεζ για το MX είναι γνωστή και φαίνεται ότι έχει βαλθεί να τη μεταδώσει σε κάθε οδηγό, ακόμα και αν αυτός είναι της F1 όπως ο Νίκο Ρόσμπεργκ.

Στο Allianz Junior Motor Camp στην Ισπανία βρέθηκαν την εορταστική περίοδο ο Γερμανός πιλότος της F1 με τη ομάδα της Mercedes, o Νίκο Ρόσμπεργκ και ο αναβάτης της Honda στο Moto GP, o Μαρκ Μάρκεζ. Η σχολή χωμάτινης οδήγησης της Allianz αφορά παιδιά 10 -13 ετών και στα πρώτα τους βήματα τα μαθήματα πραγματοποιεί ο ίδιος ο Μάρκεζ, ο οποίος, άλλωστε, ξεκίνησε και αυτός την επαφή του με τους δύο τροχούς από το χώμα.

Στο πλαίσιο αυτών των μαθημάτων τη σχολή επισκέφτηκε και ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έδειξε να εγκλιματίζεται εύκολα στις απαιτήσεις της χωμάτινης οδήγησης. Ο Μάρκεζ, ιπποτικά, δεν τον κοντράρει αλλά βρίσκεται συνεχώς πίσω του προφανώς για να «διαβάζει» την οδήγησή του και να του δίνει τις απαραίτητες οδηγίες. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι μικροί συμμετέχοντες στη σχολή οδήγησης, που θα έχουν να λένε για την γνωριμία τους με δύο από τους καλύτερους οδηγούς στους δύο και στους τέσσερις τροχούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!