Πείτε την αλήθεια για τον Σουμάχερ

Πείτε την αλήθεια για τον Σουμάχερ

Πείτε την αλήθεια για τον Σουμάχερ

Μήπως έγινε τελικά μπούμερανγκ η απόφαση της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ για ‘’STOP’’ στην ενημέρωση γύρω από την κατάσταση του μεγάλου ασθενή της;

Προβληματίστηκα από τη δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας Σουμάχερ, ότι η κοινή γνώμη δεν έχει δικαίωμα στην ενημέρωση για την πορεία της υγείας του 46χρονου Γερμανού. Μπορεί να στέκει μεν νομικά, πιστεύω όμως ότι η συγκεκριμένη απόφαση γύρισε μπούμερανγκ στον ίδιο τον Σουμάχερ και στην οικογένειά του.

Θυμάμαι τις δηλώσεις του πατέρα του Ζουλς Μπιανσί, που είχε αποκαλύψει ότι το χειρότερο μετά το τραγικό δυστύχημα του γιου του, ήταν η αβεβαιότητα. Σε μία τέτοια αβεβαιότητα ζούμε εδώ και δύο χρόνια οι φίλοι του Μίκαελ Σουμάχερ, αν και υποθέτουμε πλέον, ότι η κατάστασή του είναι πιθανότατα μη αναστρέψιμη.

Η απουσία κάθε επίσημης ενημέρωσης δεν ηρέμησε ωστόσο τα πράγματα, όπως έχουν διαμορφωθεί πλέον μετά το περιστατικό στις γαλλικές Άλπεις. Συχνά – πυκνά εμφανίζονται διάφοροι και κάνουν δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ‘’Σούμι’’, μάλιστα μόλις πριν λίγες ημέρες γράφτηκε ότι είχε σηκωθεί και περπάτησε, κάτι που διέψευσε η μάνατζέρ του. Δεν ήταν η πρώτη φορά που διαδόθηκαν τέτοιες ανυπόστατες φήμες και δεν θα είναι πιθανότατα ούτε και η τελευταία.

Να είμαστε ειλικρινείς. Όσο και να προσπαθούν οι οικείοι του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 χτίσουν ένα τοίχος σιωπής γύρω του, αυτό δεν πρόκειται να το καταφέρουν ποτέ. Μία τόσο χαρισματική προσωπικότητα, όπως ο Μίκαελ Σουμάχερ, θα συνεχίσει να ενδιαφέρει τον κόσμο και θα βάζει διάφορα Μέσα Ενημέρωσης στον πειρασμό να αναπαράγουν ψεύτικες (ή όχι σωστά διασταυρωμένες) ειδήσεις στο όνομα της αναγνωσιμότητας, της τηλεθέασης και της επισκεψιμότητας.

Μοναδική διέξοδο αποτελεί μία αναλυτική παρουσίαση και εξήγηση της πορείας της υγείας του μεγάλου πιλότου από επίσημα χείλη, η οποία θα λειτουργήσει σαν βαλβίδα εκτόνωσης και θα δώσει τέλος στην παραφιλολογία και στα διάφορα σενάρια. Θα υπάρξουν σίγουρα και στο μέλλον σποραδικές ειδήσεις γύρω από τον Σουμάχερ, όμως η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί μετά την αποκάλυψη της αλήθειας και θα σταματήσει αυτός ο χορός της ανήθικης φημολογίας.

Είναι κάτι, που το χρωστά η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ στα εκατομμύρια των φίλων του, αλλά κυρίως στον ίδιο τον μεγάλο ασθενή της!

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους και μακάρι να γίνει ένα θαύμα με τον Μίκαελ!

Best of internet