Ποιο αστέρι λάμπει στην Ελλάδα;

Ποιο αστέρι λάμπει στην Ελλάδα;

Ποιο αστέρι λάμπει στην Ελλάδα;

Εντυπωσιακή άνοδο σημείωσαν το 2015 οι πωλήσεις της Mercedes στη χώρα μας, όπου κατέλαβε με διαφορά την πρώτη θέση στις μάρκες πολυτελείας.

Ρεκόρ πωλήσεων στην premium κατηγορία θα σημειώσει εφέτος η ελληνική αντιπροσωπείας της Mercedes.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) τους πρώτους έντεκα μήνες του έτους, η Mercedes ήταν πρώτη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο στην κατηγορία πολυτελείας. Το αστέρι χρωστά τη λάμψη του κυρίως στις σειρές A-class, C-class και GLA, που είναι πολύ δημοφιλείς στη χώρα μας.

Ο Σεπτέμβριος ήταν ο καλύτερος μήνας για την Mercedes. Παραδίδοντας 544 αυτοκίνητα βγήκε μάλιστα πρώτη σε όλη την αγορά με ποσοστό 10,6%. Ο Οκτώβριος ήταν ο δεύτερος καλύτερος μήνας, με τις πωλήσεις να φτάνουν τα 360 αυτοκίνητα και ποσοστό 7,3% της συνολικής αγοράς. Από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο του 2015 η γερμανική φίρμα ταξινόμησε 3.261 αυτοκίνητα, σημειώνοντας έτσι 40% αύξηση στις πωλήσεις σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στην Ελλάδα, Γιάννης Καλλίγερος, δήλωσε τα εξής για την επιτυχημένη πορεία της μάρκας με σήμα το αστέρι: “Το 2015 παρά τις κάθε είδους αντιξοότητες που αντιμετώπισε το επιχειρείν στην Ελλάδα, η Mercedes στάθηκε στο ύψος της, αυξάνοντας μάλιστα το μερίδιο αγοράς της από το 3,7% στο 4,7%, δηλαδή κατά 38,5%. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ανοδική πορεία, που ακολουθεί την τάση της μάρκας παγκοσμίως, θα διατηρηθεί και για το 2016. Η Mercedes διαθέτει μία πλήρη γκάμα οχημάτων, η οποία θα συνεχίσει να ανανεώνεται και σε άλλες κατηγορίες την επόμενη χρονιά. Έτσι αν βοηθήσει και η οικονομικοπολιτική συγκυρία στη χώρα μας, πιστεύω ότι η πορεία της αγοράς και της Mercedes ειδικότερα θα έχει θετικό πρόσημο”.

Best of internet