Ειδική έκδοση Toyota GT86 (video)

Ειδική έκδοση Toyota GT86 (video)

Με την ονομασία 86 GRMN η Toyota θα λανσάρει στην Ιαπωνία μιας περιορισμένης παραγωγής έκδοση της GT86 εξελιγμένη από τη Gazoo Racing.

Ειδική έκδοση Toyota GT86 (video)

Έχοντας σημαντικές επιτυχίες στους αγώνες αντοχής με την Toyota GT86, η Gazoo Racing δημιούργησε μια ειδική έκδοση του συναρπαστικού κουπέ της Toyota με αυξημένη ισχύ, περισσότερη ροπή και μικρότερο βάρος.

Συγκεκριμένα η έκδοση GRMN έχει 216 αντί 200 ίππους από τον δίλιτρο, τετρακύλινδρο κινητήρα, είναι 45 κιλά ελαφρύτερη και διαθέτει τροχούς 17 ιντσών με πιο φαρδιά ελαστικά. Εξελιγμένη στην εμβληματική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο οδήγησης χάρη και στη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσεων.

Ήδη εξαιρετικά εστιασμένη στη σπορ οδήγηση από τη βασική της έκδοση, η GT86 είναι ένα από τα πλέον διασκεδαστικά αυτοκίνητα που μπορεί κανείς να αγοράσει. Δυστυχώς για εμάς τους Ευρωπαίους, η έκδοση αυτή της Gazoo Racing προορίζεται μόνο για την ιαπωνική αγορά και θα παραχθεί σε 100 μόλις αντίτυπα με κόστος λίγο πάνω από τις 50.000$. 

86GRMN Born on Nürbrugring

Best of internet