Εντός στόχων η Haas

Εντός στόχων η Haas

Η Haas ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στη Formula1 και όλα πάνε βάσει σχεδίου, σύμφωνα με τον Γκάνθερ Στάινερ, ώστε η ομάδα του Τζιν Χάας να είναι έτοιμη για τις δοκιμές της Βαρκελώνης.

Εντός στόχων η Haas

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι η ομάδα του Τζιν Χαάς θα μπει στη Formula1 για να έχουμε τελικά 11 ομάδες, αφού η Lotus θα μείνει ως Renault, ενώ θα συνεχίσει και η Red Bull. Μάλιστα, οι Αμερικανοί είναι εντός των στόχων της, αφού όλα πάνε βάσει σχεδίου, όπως είπε και ο Γκάνθερ Στάινερ στο Sky Sports.

Ο επικεφαλής της Haas τόνισε ότι θα είναι τα πάντα έτοιμα για τις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη, όπου θα γίνει και η παρουσίαση του πρώτου της μονοθεσίου, όπως αποκάλυψε. «Είμαστε μόνο δέκα εβδομάδες μακριά από τις δοκιμές, όμως όλα πάνε βάσει σχεδίου και είμαστε αρκετά χαρούμενοι.

Ο εξοπλισμός μας είναι σχεδόν όλος εδώ (στο εργοστάσιο) τώρα και έχουμε κάνει έναν έλεγχο στο γκαράζ, οπότε θα είμαστε έτοιμοι στη Βαρκελώνη. Το μονοθέσιο είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να φέρεις, ο σχεδιασμός πάει καλά και θα ξεκινήσουμε να το φτιάχνουμε στα μισά Ιανουαρίου.

Θα κάνουμε τις δοκιμές πρόσκρουσης στις αρχές Ιανουαρίου και θα είμαστε έτοιμοι για τις 22 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη. Θα το παρουσιάσουμε στη Βαρκελώνη. Δεν έχουμε ελεύθερο χρόνο να το κάνουμε αυτό πιο πριν, οπότε θα το πράξουμε την ημέρα πριν ξεκινήσουν οι δοκιμές», ήταν τα λόγια του.

Best of internet