Αγνοεί τις κριτικές ο Ραϊκόνεν

Νίκος Τσιώκος
Αγνοεί τις κριτικές ο Ραϊκόνεν
Δεν ασχολείται με τις κριτικές που δέχεται ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος παραδέχτηκε τα λάθη του και στάθηκε στα αρνητικά αποτελέσματα.

Έντονη κριτική έχει δεχτεί κατά καιρούς ο Κίμι Ραϊκόνεν για την απόδοσή του στην πίστα, με βάση τα αποτελέσματα που έχει έως τώρα. Ωστόσο, ο Iceman δεν ασχολείται τονίζοντας ότι μετά από έναν καλό αγώνα έρχονται οι έπαινοι και ύστερα από ένα άσχημο Γκραν Πρι παίρνει σειρά πάλι η γκρίνια, όπως είπε στο espn.

Άλλωστε, ο Φινλανδός παραδέχτηκε τα λάθη του και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες, όπως όλοι στη Ferrari, στο μέλλον. «Δεν έγινα ξαφνικά χειρότερος οδηγός, αλλά ξέρετε πώς σκέφτονται οι άνθρωποι. Την πρώτη φορά που θα είμαι ξανά καλός, θα μ' επαινούν και μετά στον επόμενο κακό αγώνα πάλι τα ίδια. Έτσι είναι η F1.

Πρέπει να πω ότι δεν ήταν πολύ καλή χρονιά. Δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό, όταν έχεις μία δύσκολη στιγμή. Ακόμα περιμένω να είμαστε δυνατοί στο μέλλον και γι' αυτό δουλεύουμε. Είμαι σίγουρος ότι οι αλλαγές που θα γίνουν στο μονοθέσιο επίσης θα βοηθήσουν. Θα είναι αρκετές; Θα δούμε την επόμενη χρονιά.

Είμαι πολύ πιο χαρούμενος απ' ό,τι πέρυσι, αλλά και πάλι τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμενα από τον εαυτό μου. Έκανα κάποια λάθη, είχαμε κάποια προβλήματα και εγκαταλείψαμε πέντε φορές», ανέφερε ο 36χρονος πιλότος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Scuderia και για το 2016.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!