Αμπιτεμπούλ: «Μην περιμένετε πολλά από τη Renault»

Νίκος Τσιώκος
Αμπιτεμπούλ: «Μην περιμένετε πολλά από τη Renault»
Ο Σιρίλ Αμπιτεμπούλ έδειξε πως στη Renault είναι προσγειωμένοι και δεν περιμένουν με το... καλημέρα της επιστροφής τους να πετύχουν μεγάλα πράγματα.

Στη Formula1 με ιδιόκτητη ομάδα επιστρέφει η Renault από το 2016, μετά την αγορά των μετοχών της Lotus, ωστόσο στη γαλλική εταιρεία δείχνουν πως είναι προσγειωμένοι ενόψει της νέας σεζόν. Έτσι, ο Σιρίλ Αμπιτεμπούλ προέτρεψε τους πάντες να μην περιμένουν και πολλά στη νέα αυτή προσπάθεια τονίζοντας ότι στην ομάδα του Ένστοουν θα πρέπει να είναι ταπεινοί.

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Όταν αποφασίζεις να μπεις στην F1 στις 18 Δεκεμβρίου, δεν μπορείς να περιμένες φανταστικά αποτελέσματα. Όμως, ερχόμαστε εδώ με ξεκάθαρο πλάνο, όχι μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά και γι' αυτές που έρχονται. Κατά τη γνώμη μου, θα είναι πετυχημένη η σεζόν αν πάμε καλά στην πίστα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε ξεκινώντας από τη δομή.

Θέλουμε έναν κινητήρα που θα είναι εντελώς αξιόπιστος στην αρχή της σεζόν και στις πρώτες δοκιμές και να κάνουμε ουσιώδη βήματα. Ο στόχος για την επόμενη χρονιά δεν είναι μόνο να πάρουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί στις προσδοκίες που έχουμε», ήταν τα λόγια του στην ιστοσελίδα στη motorsport.com.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!