Μια χρονιά Lamborghini (video)

Γιώργος Βαρίνος
Μια χρονιά Lamborghini (video)
Το 2015 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές της ιταλικής εταιρείας, με την παρουσίαση τριών νέων μοντέλων και ένα εκπληκτικό χρόνο γύρου στο Ρινγκ.

Η Lamborghini έχει κάθε λόγο να γιορτάζει το 2015 και να εύχεται κάθε επόμενη χρονιά να είναι σαν και αυτή. Στέλνει λοιπόν τις ευχές της σε όλους τους λάτρεις του αυτοκινήτου με ένα video στο οποίο καταγράφονται, με πολλή ταχύτητα και πλαγιολισθήσεις, τα γεγονότα που σημάδεψαν την πορεία της μέσα στη χρονιά, τα οποία ήταν περισσότερα από πολλά για μια εταιρεία που παράγει supercars.

Το 2015 άνοιξε με την παρουσίαση της ειδικής έκδοσης LP 750-4 SV της Aventador, η οποία στη συνέχεια έσπασε το χρόνο γύρου των 7 λεπτών στο Νίρμπουργκρινγκ, με χρόνο 6:59:73. Μαζί με δύο μοντέλα της βρετανικής Radical και την Porsche 918, είναι τα μόνα αυτοκίνητα παραγωγής που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια εμφανίστηκε η νέα Huracan LP60-4 Spyder διευρύνοντας τη γκάμα του μικρότερου μοντέλου της εταιρείας, ενώ, στο τέλος της χρονιάς, αποκαλύφθηκε η Huracan LP580-2, με κίνηση στους πίσω μόνο τροχούς για πρώτη φορά σε μοντέλο της Lamborghini μετά από πολλά χρόνια.

Το μέλλον διαγράφεται ακόμα πιο ευοίωνο για την ιταλική εταιρεία, καθώς αναμένονται πέντε νέες εκδόσεις της Huracan και φυσικά το SUV Urus, που θα δώσει μεγάλη δυναμική στις πωλήσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!