Πετάει το Opel Astra; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Πετάει το Opel Astra; (video)
Αντίθετα με το γάιδαρο, το Opel Astra πετάει και μάλιστα κατά τη διάρκεια της πτήσης του κάνει και αρκετή ζημιά.

Ένα Opel Astra προπερασμένης γενιάς εμπλέκεται σε ένα εντυπωσιακό ατύχημα και κυριολεκτικά πετάει στον αέρα για να προσγειωθεί σε ένα Cherolet Matiz και να του προξενήσει πολύ σημαντικές ζημιές. Όπως θα δείτε και στο video, ο οδηγός του Astra φαίνεται να έχει «χάσει» το αυτοκίνητο από αρκετά μακριά, παρότι η περιοχή είναι αστική, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, να κάνει μια πλήρη σχεδόν περιστροφή και να χτυπήσει το Matiz πριν καταλήξει και πάλι κανονικά στις ρόδες του.

Εντυπωσιακή όμως είναι και η πορεία του Matiz, που καθώς δείχνει πως θα τουμπάρει, τελικά επανέρχεται και αυτό στην αρχική του θέση. Μέσα σε αυτό το χαμό, αξίζει να προσέξει κανείς την αντίδραση ενός πεζού, που έρχεται από την αριστερή γωνία και μόλις βλέπει το ατύχημα, τρέπεται σε φυγή αντί να μείνει και να δώσει μια βοήθεια στους εμπλεκόμενους.

Παρά την ολισθηρότητα του δρόμου, μέσα σε αστική περιοχή δεν δικαιολογείται ένα τέτοιας σφοδρότητας ατύχημα, που δείχνει είτε ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ουσιών, είτε είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα. Σε κάθε ανάλογη περίπτωση, τα αποτελέσματα δεν μπορούν παρά να είναι δραματικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!