Αριβαμπένε: «Ο σατανάς κρύβεται στη λεπτομέρεια!»

Νίκος Τσιώκος
Αριβαμπένε: «Ο σατανάς κρύβεται στη λεπτομέρεια!»
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε μίλησε για τη νέα σεζόν και τόνισε ότι θα πρέπει στη Ferrari να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια, καθώς σε αυτή βρίσκεται ο σατανάς, για να είναι ένα βήμα μπροστά!

Μετά από μία σεζόν, στην οποία επετεύχθησαν οι στόχοι, στη Ferrari ετοιμάζονται για μεγαλύτερα πράγματα ενόψει της επόμενης. Ο πήχης, πλέον, είναι ψηλά για το 2016, με τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε να θέλει να σιγουρέψει ότι θα δουλέψουν όλοι μαζί για να γνωρίζουν την κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό διότι εκεί κρύβεται ο σατανάς, όπως αναέφερε ο επικεφαλής της Scuderia! «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σε όλους τους τομείς του μονοθεσίου, να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά με τον κινητήρα, να δουλέψουμε στο σασί και επίσης στην αεροδυναμική. Για μας ο κινητήρας είναι πολύ σημαντικός και φέτος είχαμε μία μεγάλη βελτίωση.

Όμως, οι μηχανικοί δεν κοιμήθηκαν. Αν θες να έχει το τέλειο, πρέπει να ξέρεις την κάθε λεπτομέρεια επειδή σε αυτή κρύβεται ο σατανάς! Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να εξασφαλίσεις ότι όλοι δουλεύουν μαζί και βοηθούν ο ένας τον άλλον», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!